Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București în parteneriat cu Fundația TUNA demarează un proiect prin care se vine în sprijinul familiilor și a persoanelor cu risc social

ian. 27, 2015 | Anunțuri

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București în parteneriat cu Fundația TUNA demarează un proiect prin care se vine în sprijinul familiilor și a persoanelor cu risc social. În cadrul proiectului, 4.000 de persoane vor beneficia de articole vestimentare de iarnă/primăvară oferite de Asociația “TIME TO HELP” din Germania. Asociația este activă la nivel internațional, iar în România își va aduce contribuția pentru prima dată. Hainele sunt colectate, sortate și împachetate în Germania, apoi sunt aduse în România și oferite persoanelor care au nevoie de acestea.
Acțiunea va avea loc în perioada 29 ianuarie – 1 februarie 2015, între orele 10:00 – 18:00, în incinta spațiului EXPO 31, din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS – Din grijă pentru oameni, Aleea Turnu Măgurele nr. 17, Sector 4 (între Aleea Râul Sadului și Aleea Ciceu, stația RATB CICEU – mașina 202 sau stația de metrou Apăratorii Patriei).

Pe baza biletului de acces (care poate fi obtinut din cadrul Complexului Ominis si de la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, str. Foisorului nr.56-58, sector 3, de către beneficiarii înscriși în serviciile sociale municipale) și a actului de identitate, persoanele nevoiase vor avea posibilitatea să își aleagă câte 5 articole de îmbrăcăminte de iarnă. Astfel, o familie cu 5 membri va putea beneficia gratuit de 20-25 produse. Beneficiarii vor respecta ora înscrisă pe bilet, fiind admisă o întârziere de maximum 30 de minute, după care, în caz de neprezentare, biletul de acces nu va mai putea fi folosit. Programul se va derula o singura dată în anul 2015. Este strict interzisă vânzarea obiectelor de îmbrăcăminte, iar pentru a preîntâmpina această situație, obiectele vestimentare sunt dotate cu un cod de bare pentru a putea fi depistate în cazul de vânzării acestora.

Articole Similare

Sari la conținut