Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

Voluntariat

Căutăm persoane pline de pasiune și dorință de a face o diferență în lumea din jurul nostru.

Dacă ești gata să îți pui talentul și energia în slujba unei cauze nobile, acum este momentul să te implici și să fii parte din schimbarea pe care dorim să o vedem în comunitatea noastră.

Indiferent dacă ai câteva ore libere în fiecare săptămână sau poți oferi un angajament mai consistent, fiecare contribuție contează.

Avem o varietate de oportunități de voluntariat disponibile, de la lucrul cu copiii și tinerii, până la îngrijirea mediului înconjurător sau susținerea persoanelor în vârstă.

Fii voluntar și vei experimenta bucuria de a face parte dintr-o echipă unită, vei dezvolta noi abilități și vei crea legături durabile.

 

Formular Contact "Fii Voluntar"

Pentru a afla mai multe despre cum poți deveni voluntar și pentru a te înscrie, te invităm să ne contactezi la adresa de email voluntariat@dgas.ro sau să ne suni la numărul de telefon 021.314.23.15.

12 + 13 =

Conform legii 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România, publicată în Monitorul Oficial, partea 1, nr 469 din 26 iunie 2014, voluntariatul reprezintă participarea voluntarului persoană fizică, la activități de interes public desfășurate în folosul altor persoane sau al societății, organizate de către persoane juridice de drept public sau de drept privat, fără remunerație, individual sau în grup.

Sari la conținut