Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

Cursuri de specializare

aug. 7, 2012 | Anunțuri, Carieră

In urma numeroaselor solicitari primite, va informam ca persoanele care lucreaza in serviciile destinate copiilor mici, interesate, pot solicita transmiterea formatului electronic al cursurilor de specializare derulate in cadrul proiectului „Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau, mai multe oportunitati de angajare pentru tine” la adresa de e-mail dgas_mb@yahoo.co.uk, specificand titlul manualului.
Programele de specializare realizate în cadrul proiectului sunt destinate practicienilor angajaţi în creşe sau alte tipuri de servicii de creştere şi îngrijire a copiilor la nivel naţional şi au ca scop diversificarea activităţilor din centrele de îngrijire şi educație timpurie, dar şi a instrumentelor de lucru cu copii mici şi foarte mici.
Scopul programelor de specializare este introducerea conceptului de educaţie timpurie în creşă şi mutarea accentului de pe componenta de îngrijire pe cea de educaţie. Astfel, copiii, indiferent de vârstă, vor fi valorizaţi, li se vor respecta drepturile, vor beneficia de o diversitate de activităţi care să permită dezvoltarea lor armonioasă.
Subiectele abordate sunt: Noţiuni de bază în pedagogie, Psihologia socială a serviciilor, Dezvoltare psihologică, Etape de dezvoltare versus nevoi de dezvoltare, Drepturile copilului, Abilităţi de comunicare, Cunoştinţe de aplicare/implementare a activităţilor, Etică şi deontologie în lucrul cu copiii mici şi Relaţia cu părinţii.

Articole Similare

Sari la conținut