Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

Prevenirea îmbolnăvirilor, depistarea precoce și păstrarea sănătătii persoanelor vârstnice dezavantajate

aug. 7, 2012 | Anunțuri, Proiecte

In temeiul Hotărârii Consiliului General al Primariei Municipiului București numărul 177 din 28.09.2011 se va desfășura proiectul ”Prevenirea îmbolnăvirilor, depistarea precoce și păstrarea sănătătii persoanelor vârstnice dezavantajate ”.

Persoanele vârstnice care au pensia în valoare de până la 400 lei inclusiv, pensii in sistemul asigurarilor de stat, DOAR LA LIMITA DE VARSTA, primesc lunar tichete sociale în valoare de 40 lei, exclusiv pentru achiziționarea de medicamente și servicii medicale. Cei care depășesc aceasta valoare de 400 lei, nu beneficiază de aceste tichete sociale. Nu vor primi tichete sociale decât persoanele deținatoare de cupon de pensie de culoare roșie.
Beneficiarii își vor ridica tichetele pe baza buletinului de identitate sau cărții de identitate și talonul de pensie din ultima lună, doar în original, de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00, de la urmatoarele puncte:
  • Cei cu domiciliul în sectorul 1 și sectorul 6 – Primaria Municipiului Bucuresti, Splaiul Independenței numarul 291 – 293, sector 6 ;
  • Cei cu domiciliul în sectorul 2 și sectorul 3 – Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, Strada Foișorului, numarul 56 – 58, sector 3 ;
  • Cei cu domiciliul în sectorul 4 și sectorul 5 – Centrul de informare și documentare pentru relații cu cetațenii, Bulevardul Regina Elisabeta, numarul 47, sector 5.

Aceste tichete sunt destinate numai achiziționarii serviciilor medicale, farmaceutice și aparatură medicală.
Nu se acordă rest la un tichet social. Trebuie să faceți cumpărături de întreaga valoare a unui tichet.
Pot fi folosite exclusiv în Municipiul București, doar în magazinele partenere din lista alăturată. Magazinele pot fi identificate după autocolantul cu aceeași siglă de pe tichetele sociale.
Data limită până la care puteți folosii tichetele este înscrisă pe tichet.

Articole Similare

Sari la conținut