Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

NOUL BUCUREȘTI, O CAPITALĂ A TUTUROR

oct. 13, 2022 | Anunțuri

NOUL BUCUREȘTI, O CAPITALĂ A TUTUROR

Ateliere Fără Frontiere, Primăria Municipiului Bucureşti, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, împreună cu Primaria Sectorului 3, invită reprezentanții ONG-urilor din București să participe la cursul certificat „Dezvoltare locală durabilă & economie circulară”, care va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2022, la București.

Cursul este susținut de domnul Adrian Bădilă, senior trainer, consultant internațional, mediator, coach și facilitator, cu o bogată experiență în parteneriatele public-civic, în administrația locală și centrală.

În cadrul cursului vor fi prezentate studii de caz pe tema economiei circulare prin economia socială.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se pot face până pe data de 15.10.2022. Înscrieri https://forms.gle/gyq5pYyJHjkmDhaC7 și detalii: contact@atelierefarafrontiere.ro.

Cursul este realizat prin proiectul “Noul București – o capitala a tuturor”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1 CP14/2021 pentru regiunea mai dezvoltată – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

Articole Similare

Sari la conținut