🟢 NOUL BUCUREȘTI, O CAPITALĂ A TUTUROR

📌 Ateliere Fără Frontiere, Primăria Municipiului Bucureşti, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, împreună cu Primaria Sectorului 3, invită reprezentanții ONG-urilor din București să participe la cursul certificat „Dezvoltare locală durabilă & economie circulară”, care va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2022, la București.

🔺Cursul este susținut de domnul Adrian Bădilă, senior trainer, consultant internațional, mediator, coach și facilitator, cu o bogată experiență în parteneriatele public-civic, în administrația locală și centrală.

🔺În cadrul cursului vor fi prezentate studii de caz pe tema economiei circulare prin economia socială.

▶️Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se pot face până pe data de 15.10.2022. Înscrieri https://forms.gle/gyq5pYyJHjkmDhaC7 și detalii: contact@atelierefarafrontiere.ro.

🟥 Cursul este realizat prin proiectul “Noul București – o capitala a tuturor”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1 CP14/2021 pentru regiunea mai dezvoltată – Consolidarea capacității ONG-urilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.