Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

DGASMB la Train Delivery

iun. 27, 2013 | Anunțuri

Uhu, uhuuuu! Toata lumea in vagoane! Intre 28-30 iunie, de dimineata pana seara, mergem la TRAIN DELIVERY! Unde? La Gara de Nord, peronul 14!

Dupa ce vizitati super trenuletele de la Muzeul CFR, standurile tuturor expozantilor, ascultati concerte si participati la evenimente, va asteptam si la standul nostru unde veti gasi: Spitalul de Jucarii, care va asteapta sa ii aduceti jucariile stricate si de unde sigur plecati cu o jucarie salvata frumos de Dr. Plusiku, invatati sa reparati jucarii, cursuri de gatit sanatos pentru copii si ateliere de creatie (tot vroiati sa stiti cum il facem noi pe Thomas locomotiva), informatii despre programele noastre, o mini-mini bibioteca unde puteti rasfoi sau citi confortabil carti provenind din bibiotecile noastre sociale.

Tot la standul nostru gasiti si Centrul municipal de donatii pentru persoanele defavorizate, unde puteti aduce tot ceea ce nu mai utilizati, care este in stare buna si doriti sa le daruiti celor mai putin norocosi! (hainute, obiecte electrocasnice, vesela, carti).

Ne vedem la Gara de Nord, deci!

Articole Similare

Sari la conținut