Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

Cursuri gratuite pentru angajatii ANTANTE si parintii copiilor inscrisi in centre!

feb. 1, 2013 | Anunțuri, Carieră

Reprezentanţii proiectului “Mai multe centre de îngrijire pentru copilul tău, mai multe oportunităţi de angajare pentru tine”, finanţat din Fondul Social European, implementat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti anunţă selecţia pentru înscrierea la programul perfecţionare “Reconcilierea vieţii de familie cu viaţa profesională” (RVF)- curs perfecţionare de 70 ore

Perioada de desfășurare a cursului: 11.02.2013 – 21.02.2013

Descriere curs – Reconcilierea vieții de familie cu viața profesională – Transformările care au loc într-un susbsistem familial influenţează şi celelalte subsisteme. Aceste schimbări se pot petrece lin, fără prea mari probleme sau din contră pot produce dezechilibre și durere în cadrul familiei. Absolventul cursului se implică și oferă suport părinților în vederea depășirii situațiilor dificile cu care aceștia se confruntă atât în plan profesional cât și în plan familial.

Conditii minime de accesare a cursului – Candidații la curs trebuie să fie absolvenți de studii medii în domeniul socio-uman. Reprezintă un avantaj persoanele absolvente de postliceale/ studii superioare de scurtă durată/ studii superioare în domeniul socio-uman sau juridic. Totodată, candidații la curs trebuie să fie angajați în centrele ANTANTE sau parinti ai copiilor inscrisi in prezent la centrele ANTANTE.

Vă rugăm să ne trimiteţi o scrisoare de intenţie (maxim 150 caractere) la unul din e-mail-urile: crese41699@gmail.com, dgas_mb@yahoo.co.uk precizând aspectele care vă recomandă pentru acest curs.

Data limită de înscriere: 8 februarie 2013

Articole Similare

Sari la conținut