Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

CLARIFICARE NR. 1 LA DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI PENTRU ACHIZITIA UNOR SERVICII DE INTERNET/SERVICII DE TELEFONIE ŞI DE TRANSMISIE DE DATE, NECESARE CONECTARII LA RETELE INFORMATICE A UNEI STRUCTURI DE ECONOMIE SOCIALĂ – Nr. 60/27.03.2015

mart. 28, 2015 | Achiziții publice, Anunțuri

Nr. 60/27.03.2015

CLARIFICARE NR. 1 LA

DOCUMENTATIA PENTRU OFERTANTI

PENTRU ACHIZITIA UNOR SERVICII DE INTERNET/SERVICII DE TELEFONIE ŞI DE TRANSMISIE DE DATE, NECESARE CONECTARII LA RETELE INFORMATICE A UNEI STRUCTURI DE ECONOMIE SOCIALĂ

Nr. anunț: 28/23.03.2015

 

Întrebare/Solicitare clarificări:

 

1.In obiectul contractului de achizitie ati solicitat si servicii de telefonie, insa in caietul de sarcini nu ati mentionat nimic de acest lucru.

1.Răspuns:

Asigurarea condiţiilor tehnice necesare utilizării serviciilor de voce şi fax către toate reţelele de telefonie fixă şi mobilă existente în acest moment pe piaţă.

 

2.”Va rog sa reveniti cu mai multe detalii cu privire la telefonie, de exemplu de cate numere de telefon aveti nevoie si daca doriti sa le portam.”

2.Răspuns:

Furnizarea serviciilor pentru telefonie de voce este necesara pentru 1 (un) post telefonic/fax.

Nu este necesară portarea numerelor.

 

3.”De asemenea va rog sa ne furnizati o persoana de contact in vederea efectuarii unui survey in locatia ce trebuie conectata.”

3.Răspuns:

Locaţia ce trebuie conectată va fi comunicată ulterior semnării contractului, persoana de contact fiind cea din Documentaţia pentru ofertanţi.

 

 

Întocmit,

Tatiana Mirela MIHAI

Responsabil stuctură economie socială 1

Articole Similare

Sari la conținut