Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

17-23 iunie: Săptămâna Națională a Testării Consumului Personal de Alcool

iun. 18, 2024 | Evenimente

În cadrul acestui eveniment, sunteți invitați să vă evaluați consumul personal de alcool la cel mai mare eveniment național – Săptămâna Națională a Testării AUDIT (17-23 iunie 2024).

Online, pe www.testareaudit.ro , și offline, în peste 300 de locații din țară, marcate pe harta din platformă.

Proiectul, aflat la cea de-a cincea ediție, este organizat de Asociația ALIAT pentru Sănătate Mintală, având ca parteneri principali Ministerul Sănătăţii – România și Institutul National de Sanatate Publica (INSP), și, în București, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) și al ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

O noutate la ediția din acest an – testarea în rândul tinerilor, în campusurile universitare. Mai mult, sâmbătă, 22 iunie, echipele de voluntari și specialiști ALIAT vor asigura testarea tuturor celor interesați pe Calea Victoriei, în cadrul evenimentului ”Străzi Deschise” din București.

Săptămâna Națională a Testării Consumului Personal de Alcool este un proiect care aduce informații valoroase pentru înțelegerea și combaterea consumului riscant de alcool în România și vine în sprijinul oricărui român care dorește să-și evalueze într-un mod rapid, științific și confidențial consumul de alcool, oferindu-le celor care completează chestionarul posibilitatea de a descoperi din timp dacă se află la risc.

Articole Similare

„Târgul Toamnei”

„Târgul Toamnei”

Vineri, 31 Octombrie 2014, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a organizat „Târgul Toamnei”!
În cadrul acestui eveniment, s-au expus într-un loc special amenajat creațile artistice a micuților din Centrele AnTanTé.

Sari la conținut