Logo

Serviciul Urgențe Sociale

24/24 la 021/9524

fiipregătit.ro

Situații de Urgență
Proiect DSU

9524 - Victimele Violenței Domestice

Disponibil 24/24

Ideal Day – 1200 de porții de mâncare oferite beneficiarilor centrelor DGASMB

iun. 26, 2024 | Evenimente

Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) a distribuit 1200 de porții de mâncare beneficiarilor din centre, cu sprijinul dedicat al angajaților voluntari de la Edenred. Acțiunea a vizat centrele de zi și adăposturile din cadrul DGASMB, aducând un plus de confort și bucurie persoanelor aflate în dificultate.

Inițiativa a fost organizată în cadrul Ideal Day, o zi dedicată acțiunilor de solidaritate în comunitățile locale.

Evenimentul se înscrie în eforturile continue ale DGASMB de a sprijini persoanele vulnerabile, ediția din acest an fiind realizată în parteneriat cu Federaţia Băncilor pentru Alimente (FBAR), cu sprijinul Social Food, program inițiat de chef Adrian Hădean.

A fost pusă la dispoziția voluntarilor Edenred, Cantina Socială Ominis, acolo unde au fost preparate cele 1200 porții mâncare pentru cina beneficiarilor din centrele DGASMB: persoane fără adăpost (femei și bărbați), persoane marginalizate, victime ale violenței domestice, copii (din centrele de sprijin), bătrâni din cămine și persoane vârstnice și alte categorii aflate în dificultate.

Evenimentul este un exemplu de mobilizare comunitară și a evidențiat importanța voluntariatului în sprijinirea prsoanelor vulnerabile, demonstrând încă o dată că empatia și solidaritatea pot face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de ajutor.

Pentru mai multe informații despre inițiativele DGASMB și modul în care puteți contribui la sprijinirea persoanelor vulnerabile, vă rugăm să vizitați site-ul nostru, să ne contactați la adresa de email: registratura@dgas.ro sau să sunați la 021.314.23.15

Articole Similare

„Târgul Toamnei”

„Târgul Toamnei”

Vineri, 31 Octombrie 2014, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a organizat „Târgul Toamnei”!
În cadrul acestui eveniment, s-au expus într-un loc special amenajat creațile artistice a micuților din Centrele AnTanTé.

Sari la conținut