toatalumealamasa

Deși municipiul București este cea mai dezvoltată regiune din țară, exista înca multe persoane vulnerabile pentru care accesul la serviciile sociale și la condițiile de trai satisfacătoare este îngreunat de boală, vârstă, birocrație, de lipsa de educație sau de abilitățile corespunzătoare. Pentru aceste categorii, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București a organizat, alături de partenerii săi, programe destinate acelor persoane care au nevoie de hrană consistentă, dar care, din diverse motive, nu pot accesa serviciile clasice ale cantinei sociale.

Pensionarii cu pensia sub 1000 lei, persoanele fără adăpost, copiii ( însoțiți de tutore/reprezentantul legal) sau alte categorii vulnerabile pot servi #supacomunitară, în cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS – Din grijă pentru oameni, din Strada Turnu Măgurele, nr. 17A, sector 4, astfel:

  • În fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13.00 – 15.00, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București asigură o masă caldă tuturor persoanelor aflate într-o situație de dificultate socio-economică.
  • În fiecare sâmbătă, tot la Ominis, între orele 13.00 – 15.00, un fel consistent de mâncare este oferit și preparat de către voluntarii Asociației O MASĂ CALDĂ.

Ajutați-ne să îi ajutăm! Dacă în traiul vostru cotidian urban întâlniți persoane cărora considerați că le-ar fi utilă! #toatălumealamasă, informați-i cu privire la programul nostru.